Over Tea to Love

Welkom bij ‘Tea to Love’.

In de loop van de jaren ben ik werkzaam geweest in verschillende branches. Van evenementen en communicatie tot marketing en sales tot leerkracht op een basisschool. Al langere tijd kriebelde het, om iets te gaan doen náást mijn baan als leerkracht. Iets waar ik mijn creativiteit op een andere manier in kwijt zou kunnen, óók blij van zou worden en natuurlijk het liefst iets wat ik zelf lekker en leuk zou vinden; om te geven én te krijgen. Dat was het begin van Tea to Love. Inmiddels sta ik niet meer voor de klas, mag ik mezelf na twee jaar opleiding ‘theesommelier’ noemen en word ik iedere dag blij om bezig te mogen zijn met thee. 

Een kop thee betekent voor mij namelijk genieten, soms even bijkomen of zelfs bijtanken. De ene keer alleen, de andere keer samen met familie, vrienden of collega’s. Een lekkere kop thee staat voor mij gelijk aan een goed glas wijn. Het moment, je stemming en de sfeer zijn bepalend voor de theesoort die daarbij past… 

De webshop bestaat dan ook grotendeels uit verschillende soorten thee; zowel gearomatiseerde thee als ‘pure’ thee zonder enige toevoegingen. Daarnaast ben ik continue op zoek naar nieuwe producten, accessoires en geschenken. Leuk om zelf te gebruiken, maar zéker ook om te geven. Aan de juf of meester, je beste vriend of vriendin, voor moederdag, met Valentijn, Kerst of een verjaardag, als bedankje aan de gastvrouw of voor een house-warming… vooral via instagram deel ik (nieuwe) theesoorten en producten. Volg Tea to Love daarom op instagram om op de hoogte te blijven: @teatolove.

Ondertussen weten niet alleen particulieren mij te vinden, maar heb ik ook al leuke cadeaus mogen maken in opdracht van scholen en bedrijven. Kijk dus rustig rond in de webshop naar lekkere thee of leuke cadeaus. En ben jij op zoek naar iets dat je niet vindt op de site? Ik denk graag met je mee, dus neem gerust contact met mij op. Ik doe mijn uiterste best je zo goed mogelijk te helpen.

Agnes Keuzenkamp

Foto gemaakt door: frozen memories