Over Tea to Love

Welkom bij ‘Tea to Love’.

In de loop van de jaren ben ik werkzaam geweest in verschillende branches. Van evenementen en communicatie tot marketing en sales tot leerkracht op een basisschool. Al langere tijd kriebelde het, om iets te gaan doen náást mijn baan als leerkracht. Iets waar ik mijn creativiteit op een andere manier in kwijt zou kunnen, óók blij van zou worden en natuurlijk het liefst iets wat ik zelf lekker en leuk zou vinden; om te geven én te krijgen… maak kennis met ‘Tea to Love’.

Een kop thee betekent voor mij genieten, soms even bijkomen of zelfs bijtanken. De ene keer alleen, de andere keer samen met familie, vrienden of collega’s. Een lekkere kop thee staat voor mij gelijk aan een goed glas wijn. Het moment, je stemming en de sfeer zijn bepalend voor de theesoort die daarbij past… maak kennis met ‘Tea to Love’ en als je wilt mix je zelf je favoriete ingrediënten voor al die verschillende thee-momenten.

Herken je dat? Iemand soms gewoon willen verrassen met een lief, klein cadeautje. Of dat moment dat je een mooi geschenk zoekt voor een bijzondere gelegenheid of voor dat fijne thee-moment voor jezelf… maak kennis met ‘Tea to Love’ en vind steeds die nieuwe, steeds wisselende producten en mooie geschenken, voor juist díe momenten. Leuk om zelf te gebruiken, maar zéker ook om te geven. Aan de juf of meester, je beste vriend of vriendin, voor moederdag, met Valentijn, Kerst of een verjaardag, als bedankje aan de gastvrouw of voor een house-warming…

‘Tea to Love’ is een eenmanszaak. Naast mijn parttime werk voor de klas, probeer ik je bestelling uiteraard zo snel mogelijk te versturen. Dit zal ik echter niet altijd op dezelfde dag kunnen doen, dit zal ik wél altijd met dezelfde zorg en aandacht doen. Heb je vragen, een bijzondere wens, wil je een pakketje versturen naar iemand anders met een kaartje erbij en kom je er op de site niet uit… neem gerust contact met mij op. Ik doe mijn uiterste best je zo goed mogelijk te helpen.

Agnes Keuzenkamp

Foto gemaakt door: frozen memories