Dankjewel!

4,99

Een mooi gebaar om te geven… een feestje om te krijgen…

Op voorraad

Categorie: Tags: , Product ID: 2775

Beschrijving

Iemand willen bedanken… de juf of meester aan het einde van het schooljaar, je buurman- of buurvrouw die de post heeft weggehaald tijdens je vakantie, opa of oma voor het oppassen, iedereen die heeft geholpen met verhuizen…

Dan zoek je natuurlijk een leuk cadeautje… zoals deze glazen tube met een kurken dop, gevuld met echte ‘bedankt’-thee. Verpakt in een vrolijk gekleurd gondeldoosje, inclusief 5 theezakjes om te kunnen vullen met de thee. En als je wilt, kun je dit natuurlijk meteen laten opsturen naar degene die je graag wilt bedanken.

Een mooi gebaar om te geven, een feestje om te krijgen…

Ingrediënten ‘bedankt thee’:
Zwarte thee, citrusschil, appel, kaneel, amandel*, natuurlijk aroma

*Let op: houdt rekening met allergieën… er zit amandel in deze thee.

Zetadvies:
2-5 min
kopje 1-2 theelepels – theepot 4-6 theelepels
80-95 graden

Personaliseer je cadeau:
Wil je liever een andere theesoort in 1 of meerdere tubes of een andere tekst op een tube? Dat kan! Kijk voor de mogelijkheden bij: personaliseer je cadeau.

Tip:
Kies meteen een vrolijk kaartje om je bedankje helemaal persoonlijk te maken. Als je wilt, kan je de tekst die je op het kaartje wilt hebben doorgeven. Doe dit in de bestelnotities bij het uitchecken (in je afreken-scherm waar je de adresgegevens invoert). Ik zorg ervoor dat de tekst op het kaartje komt.

De inhoud van de tube is genoeg voor ongeveer 5 kopjes thee, uitgaande van 2 gram per kopje. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dankjewel!” te beoordelen