Een knuffel in een zakje…

3,95

Een knuffel in een zakje…
Lees alsjeblieft de beschrijving even goed door hoe je een persoonlijke boodschap doorgeeft en wat je het beste kunt doen als je meerdere knuffels tegelijk wilt versturen.

Op voorraad

Categorie: Tags: , , Product ID: 3528

Beschrijving

Een lief cadeautje dat gewoon door de brievenbus past óf dat natuurlijk als klein gebaar gewoon bijzonder is om te geven… met een knuffel vóórop en een persoonlijke tekst van jou, áchterop het theezakje…

Inhoud cadeautje:
-Een zakje met 16 gram ‘knuffel’thee; een zwarte thee, met kaneel, rozenbloesem, steranijs en venkel.
-4 losse theezakjes nr. 2, om ca. 4 kleine potjes thee van te zetten.
-Verpakt in een kraftzakje, waarop direct het adreslabel komt, wanneer je wilt dat ik het voor je verstuur.

Geef jouw persoonlijke boodschap die je achterop het zakje wilt hebben, door in de bestelnotities. Deze kom je vanzelf tegen tijdens het afrekenproces.

Meer knuffels tegelijk versturen? Lees dit dan even alsjeblieft.
Wil je meerdere knuffels laten opsturen? Dan moet je voor ieder pakketje een aparte bestelling doen. Per bestelling kan je namelijk maar 1 adres doorgeven waar je naartoe kunt verzenden, inclusief bijbehorende verzendkosten. 5 of meer pakketjes versturen? Ik snap dat dat best even werk is, dus neem dan even contact op via info@teatolove.nl, dan ga ik zorgen dat dat makkelijker kan.

*De prijs is gebaseerd op 1 zakje met 16 gram knuffelthee. Op de foto zie je 2 voorbeeldzakjes staan, om zowel de voorzijde als de achterzijde te kunnen laten zien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een knuffel in een zakje…” te beoordelen