Bewaarblik rond met krijtvlak, ca. 100 gram

6,25

Op voorraad

Beschrijving

Hoe handig is dit?! Dit blik heeft een krijtvlak waar je de naam van de thee op kan schrijven. Heel makkelijk dus wanneer je wel eens van thee wilt wisselen… neem het krijtvlak af met een beetje water en een doekje, laat het drogen en schrijf de tekst opnieuw. Je krijgt er een krijtje bij, dus je kan meteen aan de slag.

Ook superleuk om cadeau te geven met een eigen tekst erop!

Dit bewaarblik heeft een binnendeksel wat de houdbaarheid van de thee ten goede komt. Door je thee in dit blik te bewaren komt er zo min mogelijk lucht, licht en vocht bij de theebladeren.

Inhoud:
Er kan ca. 100 gram thee in dit voorraadblik, maar let wel, dit is afhankelijk van de grootte en gewicht van het losse blad. Balletjes oolong zijn wat zwaarder dan bijvoorbeeld groene of zwarte thee. En witte thee heeft over het algemeen groter blad, waardoor je van deze theesoort minder in het blik kwijt zal kunnen. Let op: dit blik komt zonder inhoud, zo kan je je eigen favoriete thee erbij bestellen.

Afmetingen:
90 mm doorsnede
115 mm hoogte

Blikje ca. 20 gram:
Past bij jou beter een kleiner blikje in de keuken of als cadeau? Kijk dan eens bij het kleine broertje van dit ronde bewaarblik met een inhoud van ca. 20 gram. Met los deksel en ook met een handig krijtvlak