Bewaarblikje met krijtvlak, ca. 20 gram

3,75

Op voorraad

Beschrijving

Hoe handig is dit?! Dit blik heeft een krijtvlak waar je de naam van de thee op kan schrijven. Heel makkelijk dus wanneer je wel eens van thee wilt wisselen… neem het krijtvlak af met een beetje water en een doekje, laat het drogen en schrijf de tekst opnieuw. Je krijgt er een krijtje bij, dus je kan meteen aan de slag. De deksel van dit bewaarblikje sluit goed af wat de houdbaarheid van de thee ten goede komt, maar het blikje heeft geen binnendeksel.

Ook superleuk om cadeau te geven met een eigen tekst erop!

Inhoud:
Er kan ca. 20 gram thee in dit voorraadblik, geschikt voor bijvoorbeeld rooibos of thee met een klein blad. Natuurlijk kan je er ook kruiden of andere kleine producten in bewaren. Let op: dit blikje komt zonder inhoud, zo kan je je eigen favoriete thee erbij bestellen.

Presentatie-tip:
Zet 6 van deze handige, zwarte bewaarblikjes met krijtvlak overzichtelijk bij elkaar op een houten onderbord. Zo heb je altijd je favoriete theesoorten bij de hand. Natuurlijk kan je er voor het gemak nog een maatlepeltje bij leggen. Je kan ook nog 1 van de blikjes gebruiken om er theefilters in te bewaren. Dan heb je helemaal alles bij elkaar.

Afmetingen:
53 mm doorsnede
70 mm hoogte

Blik ca. 100 gram
Past bij jou beter een groter blik in de keuken of als cadeau? Kijk dan eens bij de grote broer van dit ronde bewaarblik met een inhoud van ca. 100 gram. Met binnendeksel en ook met een handig krijtvlak...