Dienblad zink/hout met bewaarblikjes

Eén keer een investering, daarna altijd je favoriete thee in blikjes bij de hand.

29,95

Op voorraad

Beschrijving

Heb jij ook verschillende losse zakjes met thee in je keukenkastje staan en zou je ze wel overzichtelijk bij elkaar én onder handbereik willen hebben? Hoe handig (en leuk) is dit dienblaadje van zink en hout voor in de keuken of op de tafel? De 50 grams bewaarblikjes passen hier goed op. Je hebt zelfs ruimte voor een maatlepeltje ernaast, wanneer je de blikjes een beetje naar één kant schuift. Natuurlijk kan je één van de blikjes ook vullen met losse theefilters, dan heb je helemáál alles bij elkaar.

De blikjes zijn voorzien van een krijtvlak en ze worden geleverd met een krijtje erbij. Superhandig wanneer je weleens van thee wisselt, geen gedoe meer met stickers eraf peuteren of niet weten wat er in een blikje zit. En je kan er meteen mee aan de slag… de blikjes worden namelijk leeg geleverd, want niets fijner dan ze meteen te kunnen vullen met je eigen favoriete thee. Denk er dus aan om deze mee te bestellen :-).

Afmeting dienblad:
ca. 23 x 12,5 x 2 cm

Materiaal dienblad:
buitenrand en ‘oren’ van zink
binnenplaatje; hout grey wash

Inhoud pakket:
1x dienblad grey wash zink/hout
6x zwart, bewaarblikje met krijtvlak met een inhoud van ca. 50 gram.

Dienblad en blikjes:
Wil je een andere hoeveelheid blikjes dan in dit totaalpakketje wordt aangeboden? Koop het dienblad los en bestel hier de zwarte blikjes met krijtvlak bij in de hoeveelheid die jij graag wilt.

Noot: de kleur van de producten op de foto kan iets afwijken van de ‘echte’ producten door belichting.