Ijstheefles Hario 750 ml olijfgroen

34,90

Op voorraad

Beschrijving

Hou jij ervan om je eigen ijsthee te maken? Dan is deze ijstheefles van het Japanse merk Hario een echte must have! Doe ‘s avonds losse theebladeren in de fles, giet er koud kraanwater of spa rood bij, zet in de koelkast en de volgende dag kan je genieten van heerlijke ijsthee. Inspiratie nodig? Lees dan mijn blog over ijsthee of kom een workshop ijsthee volgen!

De fles zelf is van glas gemaakt en ook geschikt voor hete dranken. Na gebruik kunnen zowel de fles, de dop als het filter in de vaatwasser. In de dop zit een zeefje, dus geen gedoe met losse theebladeren die je eerst moet filteren. Je schenkt en je drankje komt in je glas, terwijl de theebladeren, de fruitinfusie, of wat je er dan ook in hebt gedaan wordt tegengehouden door het filter. Eventueel kan je meteen weer aanvullen met nieuw water. Logischerwijs is je ijsthee na een tweede opgieting met water wel minder intens van smaak.

Handig is dat de fles in de deur van je koelkast past (in de meeste koelkasten tenminste, ligt eraan hoe hoog je het bakje erboven hebt geplaatst). Uiteraard hoef je deze fles niet alleen te gebruiken voor ijsthee, want wat denk je van munt en citroen erin? Of komkommer en limoen? En… hij staat ook nog eens mooi op tafel.

Tip:
Kijk meteen ook bij de koeltas in de webshop. Mooi om samen met deze fles te gebruiken :-).

Hier word je toch blij van?

Materiaal ijstheefles:
Fles van glas.
Dop van silicone (de kleur van de dop is olijfgroen).
Filter van polypropylene.

Let op:
*Gebruik je de fles voor warme dranken, dan kan de fles heet zijn.
*Hou de fles niet alleen vast / til deze niet alleen op aan de dop, als deze gevuld is; door de zwaarte van de inhoud, kan de fles losraken van de dop en vallen.
*Lees de bijgeleverde gebruiksaanwijzing voor overige handige tips.