Magic Teamaker, 500 ml

It’s magic 🙂

29,95

Op voorraad

Beschrijving

Dit is nou een accessoire waar ik iedere dag weer blij van word. Deze ‘magic’ teamaker van T-Bar maakt het thee zetten wel heel gemakkelijk. De losse theeblaadjes schep je in de teamaker en het hete water giet je erop. Na de gewenste trektijd zet je de teamaker op je glas. De theeblaadjes blijven achter in de teamaker, terwijl jouw gezeefde thee automatisch je glas in stroomt. Zodra je de teamaker weer optilt van je glas, stopt deze met schenken. Zowel handig in gebruik áls geweldig om te kunnen zien wat het hete water met jouw theebladeren doet.

Materiaal teamaker:
Hitte-bestendig kunststof.

Je mag de magic teamaker in de vaatwasser doen. Het zeefje dat erin zit, kan je losklikken en kan ook in de vaatwasser. De eerste paar keer kan het zijn dat dit losklikken best even lastig gaat. Het is een soort handigheidje. Ik trek het zeefje niet recht omhoog, maar kantel het iets, wat het bij mij wat makkelijker maakt. Ook de deksel kan je losmaken. Spoel de onderkant van de teamaker altijd goed af nadat deze in de vaatwasser is geweest, hier kunnen wat spoelwater-resten in achterblijven en die wil je natuurlijk niet in je thee.

Let op: hou de teamaker vast aan het handvat, aangezien de beker zelf heet kan zijn door de warme drank die erin zit. Let er ook op dat je de teamaker niet aan de onderzijde vastpakt, dan schenk je de hete drank namelijk over je handen uit.