Dienblad white wash met bewaarblikjes

Eenmalig een investering, daarna iedere dag plezier van je thee onder handbereik!

43,25

Op voorraad

Beschrijving

Ook zoveel lekkere theetjes in je keukenkastje staan die je eigenlijk wel makkelijker onder handbereik zou willen hebben? Bewaar ze in handige, goed afsluitbare blikjes en zet ze bij elkaar op dit leuke white wash dienblad. Je pakt het sneller en het staat supergezellig. De zwarte bewaarblikjes met een inhoud van ca. 50 gram passen perfect op dit dienblaadje. Het maakt het een mooi geheel op je aanrecht of tafel. Uiteraard kan je zelf kiezen of je in ieder blikje thee doet, of dat je één van de blikjes bijvoorbeeld vult met losse theefilters en een handig maatlepeltje. Dan is je presentatie helemáál ‘af’.

De blikjes worden leeg geleverd. Hoe fijn is het dat je ze meteen kan vullen met je eigen favoriete thee. Denk er dus aan om deze mee te bestellen :-).

Afmeting dienblad:
buitenmaat ca. 20 x 20 x 4 cm
binnenmaat ca. 18 x 18 x 4 cm

Materiaal dienblad:
geverfd hout

Afmeting blikjes:
6 x 6 x 8 cm

Inhoud pakket:
1x white wash dienblad
9x zwart, bewaarblikje met krijtvlak met een inhoud van ca. 50 gram.

Onderbord, blikjes en accessoires los:
Wil je een andere hoeveelheid blikjes dan in dit totaalpakketje wordt aangeboden? Koop het dienblad los en bestel hier de zwarte blikjes met krijtvlak in de hoeveelheid blikjes die jij graag wilt. Je kan bijvoorbeeld ook 6 blikjes bestellen en er dan een pakjes theefilters en/of een maatlepel naast leggen. Een andere optie is om er theefilters en een maatlepel los bij te bestellen en deze in één van de blikjes te doen…

Noot: de foto’s dienen als voorbeeld. De kleur van de producten op de foto’s kan iets afwijken van de ‘echte’ producten door belichting.