Bewaarblik thee zwart, ca. 100 gram

4,955,10

Beschrijving

Een stijlvol en toch stoer bewaarblik in zwart. Dit blik heeft een binnendeksel wat de houdbaarheid van de thee ten goede komt. Door je thee in dit blik te bewaren komt er zo min mogelijk lucht, licht en vocht bij de theebladeren.

Inhoud:
Er kan ca. 100 gram thee in dit voorraadblik, maar let wel, dit is afhankelijk van de grootte en gewicht van het losse blad. Balletjes oolong zijn wat zwaarder dan bijvoorbeeld groene of zwarte thee. En witte thee heeft over het algemeen groter blad, waardoor je van deze theesoort minder in het blik kwijt zal kunnen.

Afmetingen:
90 mm doorsnede
115 mm hoogte

Label:
Wil je een mooi label zoals op de onderste 2 foto’s te zien is erbij? Deze kan je hierboven meteen mee bestellen. Een label kost € 0,15 per stuk. Dit wordt direct doorberekend in de prijs hierboven als je het label aanklikt.

Blik met krijtvlak:
Liever een blik dat een krijtvlak heeft waar je de naam van de thee op kan schrijven? Ook daarvoor kan je terecht in de webshop.

Blik ca. 20 gram:
Past bij jou in de keuken beter een kleiner blikje of wil je dat liever als cadeau geven? Kijk dan eens bij het kleine broertje van dit bewaarblik met een inhoud van ca. 20 gram. Als zwart, glad blikje te koop of met een krijtvlak

Extra informatie

Kies je label

Geen label, Enjoy, For you, Love