voor Valentijn; bewaarblikjes met hartjes en gevuld met thee

11,9513,90

Beschrijving

Voor jouw Valentijn! Of voor iemand een knuffel verdient… op ieder willekeurig moment. Het ene blikje heeft een krijtvlak waar nu hartjes op staan, maar hier kan je zelf iedere tekst op schrijven die je wilt… neem het krijtvlak af met een beetje water en een doekje, laat het drogen en schrijf de tekst opnieuw. Je krijgt er een krijtje bij, dus je kan meteen aan de slag.

Het andere blikje zegt genoeg… toch? 🙂

De deksel van dit bewaarblikje sluit goed af wat de houdbaarheid van de thee ten goede komt. Het blikje heeft geen binnendeksel.

Inhoud:
Blikje met krijtvlak: ca. 25 gram ‘Rozenparadijs‘; zwarte thee Ceylon, -Zuid-India, -China, ananas (ananas, suiker), papaja (papaja, suiker), druiven (druiven, plantaardige olie), rozenblaadjes (7%), natuurlijk aroma, korenbloem blauw.

Blikje met label: ca. 25 gram ‘Zintuigendans‘; groene thee China Sencha, dadel (dadel, rijstmeel), zoethoutwortel, aroma, peer (peer, rijstmeel), roze peper, kardemom.

Afmetingen per blikje:
53 mm doorsnede
70 mm hoogte

Ingepakt:
Deze blikjes krijg je als een mooi pakketje verpakt, meteen klaar om te geven dus. Het komt er ongeveer zo uit te zien als op de foto. Mooi verpakt in folie van PP (polypropyleen). Deze folie-soort is 100% recyclebaar. Het is vrij is van weekmakers, er komen geen schadelijke stoffen van vrij bij verbranding en het is neutraal voor het grondwater.

Kaartje erbij?
Wil je dit pakketje naar iemand anders opsturen? Kies er dan meteen een lief kaartje bij. Schrijf daarna bij het bericht voor de ontvanger wat je op het kaartje wilt laten schrijven.

Extra informatie

Kaartje erbij?

Geen kaartje erbij, Kaart ballon erbij (+ €1,95), Kaart hart erbij (+ €1,95), Kaart kikker erbij (+ €1,95), Kaart zon erbij (+ €1,95)