Bewaarblikjes met thee, verschillende soorten

Kies uit verschillende setjes.

12,50

Beschrijving

Leuke én handige zwarte bewaarblikjes, gevuld met thee. Ieder setje bestaat uit één blikje met een krijtvlak en het andere blikje met een label en een tekst erop. Op het blikje met krijt is nu een tijdelijke afbeelding getekend, een hartje, een cadeautje, een smiley… maar hier kan je zelf iedere tekst op schrijven die je wilt. Neem het krijtvlak af met een beetje water en een doekje, laat het drogen en schrijf de tekst opnieuw. Je krijgt er een krijtje bij, dus je kunt meteen aan de slag.

De variaties waaruit je kan kiezen zijn:

krijt en jarig
krijt en knuffel
krijt en kanjer
krijt en love is in the air
krijt en liefste juf, fijne vakantie
krijt en tofste meester, fijne vakantie

De deksel van dit bewaarblikje sluit goed af wat de houdbaarheid van de thee ten goede komt. Het blikje heeft geen binnendeksel.

Inhoud:
Blikje met krijtvlak: ca. 20 gram ‘smiling buddha‘; groene thee China Sencha, citroengras, gember, natuurlijk aroma (citroen), citroenschil, goudsbloem geel

Blikje met label ‘jarig’: ca. 25 gram ‘Rozenparadijs‘; zwarte thee Ceylon, -Zuid-India, -China, ananas (ananas, suiker), papaja (papaja, suiker), druiven (druiven, plantaardige olie), rozenblaadjes, natuurlijk aroma, korenbloem blauw.

Blikje met labels ‘juf, meester, kanjer en knuffel’: ca. 25 gram ‘Zintuigendans‘; groene thee China Sencha, dadel (dadel, rijstmeel), zoethoutwortel, aroma, peer (peer, rijstmeel), roze peper, kardemom.

Blikje met label ‘love is in the air’: ca 20 gram ‘lovely strawberry‘; groene thee China Sencha, aroma, rabarber, aardbei, braambladeren

Afmetingen per blikje:
53 mm doorsnede
70 mm hoogte

Ingepakt:
Deze blikjes krijg je als een mooi pakketje verpakt, meteen klaar om te geven dus. Het komt er ongeveer zo uit te zien als op de foto. Mooi verpakt in folie van PP (polypropyleen). Deze folie-soort is 100% recyclebaar. Het is vrij is van weekmakers, er komen geen schadelijke stoffen van vrij bij verbranding en het is neutraal voor het grondwater.

Kaartje erbij?
Wil je dit pakketje naar iemand anders opsturen? Kies er dan meteen een lief kaartje bij.