Uitverkocht!

Fles vaas huis klokgevel

3,95

Uitverkocht!

Beschrijving

Tover een lege fles om tot een vaas in de vorm van een huis met een gave oud-Hollandse klokgevel. Schuif de ‘bottle cover’ om een lege fles en je hebt een gave, hippe bloemenvaas. De ‘fles vaas’ is gemaakt van gerecyclede theezakken uit de theepluk in India. Ieder exemplaar heeft hierdoor een unieke print, afhankelijk van de theeplantage waar de theezakken vandaan komen.

Wist je dat er nog een oud-Hollands huisje met een trapgevel is? Leuk om deze ‘huis- bottle covers’ naast elkaar in de vensterbank of op een plank te zetten, bijvoorbeeld met 1 bloem of pluim erin. Ook geweldig natuurlijk als cadeau voor iemand die de sleutel van zijn/haar nieuwe huis heeft gekregen. Of geef een fles wijn en gebruik deze ‘bottle cover’ als originele verpakking.

Merk:
SuperWaste

Afmetingen:
ca. 19 cm breed x 33 cm hoog

Materiaal:
De theezakken in India zijn van sterk en waterbestendig Non Woven Polypropyleen gemaakt en worden na gebruik gezien als afval en daarom gewoonlijk weggegooid. Dankzij SuperWaste krijgen deze zakken een tweede leven. De zakken worden verzameld, gewassen, uitgesneden en vervolgens genaaid tot onder andere deze hippe vaas.