Theepakket 'altijd goed'

Een cadeautje voor ieder moment!

7,958,95

Wissen

Beschrijving

Een zak met lekkere losse thee en een doosje met theezakjes (t-sac 1), die in een theedoos passen. Met dit theepakketje kom je altijd goed voor de dag. 

*Personaliseer de theezak en kies je thee:
Het fijne aan dit pakketje is dat je je eigen tekst op het etiket kan laten zetten. En natuurlijk kies je de theesoort die jij graag wilt. Typ hierboven in het vakje ‘schrijf je tekst’ een korte, pakkende tekst, die je op de theezak wilt laten zetten. Denk aan:

voor jou!
voor een onvergetelijke avond
dankjewel!
het was een top jaar meester!
gefeliciteerd lieve juf
geluk in jullie nieuwe huis!
… of natuurlijk iedere andere lieve tekst die jij wilt.

Denk er ook aan om je favoriete theesoort uit te kiezen (er zit 40 à 50 gram thee in een zak, afhankelijk van de gekozen theesoort).

Kaartje erbij?
Wil je er meteen een vrolijk thee-kaartje bij? Maak dan je keuze uit de kaartjes in de webshop en voeg deze apart toe aan je winkelmandje.

Meteen ingepakt? (+ €1,00)
Je kan ervoor kiezen dit meteen tot een mooi pakketje te laten verpakken. Dan komt het er ongeveer uit te zien zoals op de foto. Mooi verpakt in folie van PP (polypropyleen). Deze folie-soort is 100% recyclebaar. Het is vrij is van weekmakers, er komen geen schadelijke stoffen van vrij bij verbranding en het is neutraal voor het grondwater.