Gepersonaliseerd theepakket ‘altijd goed’

Personaliseer de theezak en maak dit een pakketje voor ieder moment!

8,9510,90

Beschrijving

Een zak met lekkere losse thee en een doosje met theezakjes (t-sac 1), die in een theedoos passen. Met dit theepakketje kom je altijd goed voor de dag.

*Personaliseer de theezak en kies je thee:
Het fijne aan dit pakketje is dat je je eigen tekst op het etiket kan laten zetten. En natuurlijk kies je de theesoort die jij graag wilt. Typ hierboven in het vakje ‘schrijf je tekst’ een korte, pakkende tekst, die je op de theezak wilt laten zetten. Denk aan:

voor jou!
voor een onvergetelijke avond
dankjewel!
het was een top jaar meester!
gefeliciteerd lieve juf
geluk in jullie nieuwe huis!
… of natuurlijk iedere andere lieve tekst die jij wilt.

Denk er ook aan om je favoriete theesoort uit te kiezen (afhankelijk van de gekozen theesoort, zit er 40 à 50 gram thee in een zak).

Kaartje erbij?
Wil je er meteen een vrolijk thee-kaartje bij? Kies hierboven het kaartje dat je wilt toevoegen. Schrijf in het vakje eronder de tekst die je wilt dat ik op het kaartje schrijf. Wil je geen kaartje of schrijf je de tekst liever zelf? Laat dan het vakje leeg.

Ingepakt
Dit pakketje is tot een mooi pakketje verpakt, meteen klaar om te geven dus. Het komt er ongeveer zo uit te zien als op de foto. Mooi verpakt in folie van PP (polypropyleen). Deze folie-soort is 100% recyclebaar. Het is vrij is van weekmakers, er komen geen schadelijke stoffen van vrij bij verbranding en het is neutraal voor het grondwater.