Theepakket met zwart bewaarblik

Maak het etiket persoonlijk en kies je favoriete thee.

12,9514,90

Beschrijving

Een theepakket met zwart bewaarblik, een doosje theezakjes en natuurlijk een zak met losse thee. Een uniek cadeau voor iedere gelegenheid, want je kan het etiket laten personaliseren. Dus of je nu een iets zoekt voor  een verjaardag, een house-warming of gewoon als lief gebaar voor de gastvrouw bij een gezellig etentje… met dit theepakketje zit je altijd goed.

*Personaliseer de theezak en kies je thee
Dit is nou echt zo’n pakketje waar je iets mee wilt zeggen. En dat kan ook! Typ hierboven in het vakje ‘schrijf je tekst’ een korte, pakkende tekst die je op de theezak wilt laten zetten. Denk aan:

voor jou!
blij met jou…
dankjewel!
het was een top jaar meester!
dank voor een heerlijk etentje
geluk in jullie nieuwe huis!
hoera!
geslaagd!
… of natuurlijk iedere andere lieve tekst die jij wilt.

Denk er aan om je favoriete theesoort uit te kiezen én aan te geven welke tag je er graag bij wilt. De hoeveelheid thee die in de zak past, is afhankelijk van de gekozen theesoort en ca. 40 à 50 gram.

Zwart bewaarblik
In dit theepakket vind je een zwart bewaarblik (zonder krijtvlak). Dit blik heeft een binnendeksel, wat de houdbaarheid van de thee ten goede komt. Door je thee in dit blik te bewaren komt er zo min mogelijk lucht, licht en vocht bij de theebladeren.

Kaartje erbij?
Wil je er meteen een vrolijk thee-kaartje bij? Kies hierboven het kaartje dat je wilt toevoegen. Schrijf in het vakje eronder de tekst die je wilt dat ik op het kaartje schrijf. Wil je geen kaartje of schrijf je de tekst liever zelf? Laat dan het vakje leeg.

Ingepakt
Dit pakketje is tot een mooi pakketje verpakt, meteen klaar om te geven dus. Het komt er ongeveer zo uit te zien als op de foto. Mooi verpakt in folie van PP (polypropyleen). Deze folie-soort is 100% recyclebaar. Het is vrij is van weekmakers, er komen geen schadelijke stoffen van vrij bij verbranding en het is neutraal voor het grondwater.