Theeplank zwart met 3 glazen potjes

Een stoer houten blok, afgewerkt met een zwarte deklaag, inclusief potjes met thee. Altijd je favoriete thee bij de hand. Mooi om te geven én te krijgen.

27,50

Op voorraad

Beschrijving

Een stoere theeplank van hout, afgewerkt met een zwarte deklaag. Inclusief 3 glazen potjes gevuld met thee. Mooi voor op het aanrecht. Zo heb je je favoriete thee altijd bij de hand.

Materiaal houten blok:
Gestoomd beuken, afgewerkt met een zwarte, matte deklaag.

Afmeting lage houten blok:
20,5x6x2,5cm (lxbxh). De afmetingen kunnen licht afwijken per houten blok, aangezien deze handmatig gemaakt worden.
Mooi te combineren met het hoge houten blok. Hierin staan glazen tubes, gevuld met thee.

Materiaal potjes:
Glas, met kurk.

Kies je eigen thee voor in de potjes:
De potjes (met inhoud) op de foto dienen als voorbeeld. Kies hierboven zelf je 3 favoriete theesoorten voor in de potjes. De hoeveelheid thee per potje is afhankelijk van de gekozen theesoort. De ingrediënten en het zetadvies per theesoort zet ik voor je op een klein kaartje, dat je handig in het blok kwijt kan. Let op: normaliter staat de naam van de thee op het etiket. Dit is aan te passen wanneer je de theeplank cadeau wilt geven. Wil je dat? Lees hieronder dan verder. Wil je gewoon de naam van de thee op het etiket, laat de bijbehorende vakjes hierboven dan leeg!

Deze theeplank cadeau geven?
Wil je de theeplank cadeau geven en een andere tekst op de etiketten? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan:
Julia – 40 jaar – gefeliciteerd

Typ de gewenste tekst in de vakjes hierboven. Ieder vakje geldt voor 1 potje. De theesoort met ingrediënten en bereidingsadvies, die in de potjes met de namen zit, zet ik er duidelijk op aparte kaartjes bij. Kom je er niet uit? Neem gerust contact op, ik help je graag.

TIP: Kaart:
Wil je dit stoere blok cadeau geven? Kies er dan meteen een kaart bij.

Deze theeplank komt zonder overige accessoires op de foto.