Lovely Strawberry (groene thee)

Lees bij de beschrijving hoe je het etiket kan personaliseren.

1,506,25

Beschrijving

Ingrediënten:
Groene thee China Sencha, aroma, rabarber (2%), aardbei (2%), braambladeren

Smaak:
Het is een lichte, zomerse groene thee met aardbeien en rabarber. Hou jij van zoete aardbeienthee? Dan is deze thee echt iets voor jou. Hou je er niet van, maar ben jij wel van ‘uitproberen’? Ook dan kan ik deze groene thee aanraden. Ik ben normaliter zelf namelijk niet zo van aardbeienthee, maar deze thee heeft mij verrast. De zachtheid van smaak en een fijne geur maakt hem voor mij aangenaam. Ik hoop dat jij dit net zo ervaart. Let er wel goed op dat je je water iets laat afkoelen voordat je dit op je theebladeren giet.

Zetadvies:
12 gram
1 liter zacht water
70 graden
2 min

Watertemperatuur:
De temperatuur van het water is belangrijk bij thee. Vooral bij groene thee proef je dit in de smaak terug. Is je watertemperatuur te hoog, dan kan je thee bitter smaken. Kook daarom je water en laat het afkoelen naar ongeveer 70 graden voordat je het opgiet. Dit kan je meten met een thermometer of laat gekookt water ca. 5-10 minuten afkoelen (laat je het water afkoelen in een gesloten waterkoker, dan zal je ca. 10 minuten moeten wachten. Giet je het kokende water over in een glas, dan zal de temperatuur na ca. 3 minuten al 70 graden zijn).

Accessoires:
Het voordeel van losse thee is, dat je water meerdere keren kunt opgieten. Gebruik voor je theebladeren een ruime theezeef of de teamaker, zodat ze de ruimte hebben om open te vouwen.

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket (+€1,00)’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
theetje doen?
Smile!
snel afspreken?
fijn dat je er was
blij met jou!
gefeliciteerd!
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Het is een beetje afhankelijk van de soort thee, maar er gaat ca. 40 gram thee in die zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Gezondheid:
Groene thee is gezond, omdat het vol zit met antioxidanten die positieve gezondheidseffecten met zich meebrengen. Antioxidanten zijn in staat om vrije radicalen (schadelijke deeltjes die cellen van organismen aantasten) te neutraliseren. Het voedingscentrum geeft aan dat er is aangetoond, dat het drinken van groene thee, de kans op een beroerte helpt te verkleinen. Zo zijn er nog veel meer gezondheidsvoordelen die het drinken van groene thee met zich meebrengt. Kies daarom dus vooral de groene thee die jij lekker vindt en geniet ervan.