Relax (groene thee)

1,508,00

Beschrijving

Ingrediënten:
Groene thee, hennepblad, valeriaanwortel, St. janskruid, maretak, natuurlijk vanillearoma

Smaak:
Deze thee is zacht en licht kruidig van smaak.

Zetadvies:
12 gram
1 liter zacht water
70 graden
2-5 min

Watertemperatuur:
De temperatuur van het water is belangrijk bij thee. Vooral bij groene thee proef je dit in de smaak terug. Is je watertemperatuur te hoog, dan kan je thee bitter smaken. Kook daarom je water en laat het afkoelen naar ongeveer 70 graden voordat je het opgiet. Dit kan je meten met een thermometer of laat gekookt water ca. 3-10 minuten afkoelen (laat je het water afkoelen in een gesloten waterkoker, dan zal je ca. 10 minuten moeten wachten, giet je het kokende water over in een glas, dan zal de temperatuur na ca. 3 minuten al 70 graden zijn).

Accessoires:
Het voordeel van losse thee is, dat je water meerdere keren kunt opgieten. Gebruik voor je theebladeren een ruime theezeef, zodat ze de ruimte hebben om open te vouwen.

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket (+€1,00)’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
even rustig aan!
tijd om uit te rusten.
zo.. en nu even rust.
doe je rustig aan?
pas goed op jezelf!
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de theesoort gaat er ca. 40 à 50 gram thee in deze zak. Even zien hoe deze zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Gezondheid:
De kruiden die aan deze groene thee zijn toegevoegd zouden kunnen zorgen voor ontspanning. De eventuele effecten hiervan merk je natuurlijk niet als je de thee in de haast en zonder enige aandacht achterover slaat. Ga er dus even rustig voor gaat zitten en geniet vooral van je thee en een relaxed-momentje.

Let op: het voedingscentrum geeft aan dat St. janskruid en valeriaanwortel als kruidenpreparaat de werking van medicijnen kan beïnvloeden. Een kruideninfusie is anders dan in een kruidenpreparaat, maar blijf altijd voorzichtig in combinatie met medicijnen. Meer informatie vind je op de site van het Voedingscentrum. Overleg eventueel met je huisarts wanneer je deze thee wilt drinken. Tea to Love is niet aansprakelijk voor gebruik van deze kruideninfusie in het algemeen en in combinatie met medicijnen in het bijzonder.