Hello Happiness, 2 theebloemen in een kraftzakje

Een theebloem… een ware theebeleving.

5,00

Uitverkocht!

Beschrijving

Een ware theebeleving in je glas. Wanneer deze theeparel zich ontvouwt, ontstaat er een bloem. Dat is weer eens een ander bloemetje om mee te nemen als cadeautje…

Ingrediënten:
Groene thee, jasmijn, amaranth, goudsbloem

Zetadvies:
Water van ca. 70°C in een glazen theepotje of een groot theeglas gieten. Eén theeparel toevoegen. Verwacht geen sensationele smaak, het gaat om het totaalplaatje, letterlijk en figuurlijk :-).

Informatie:
Bloeiende theeën zijn bijzondere, handgemaakte theespecialiteiten uit China. Jonge theeblaadjes worden samengebonden met bloesems om zo een ware theebeleving te creëren. Nadat het water op de theeparel wordt gegoten, ontvouwen de blaadjes zich heel langzaam als een bloem. De theeparel is per stuk vacuüm verpakt, wat de hygiëne en de houdbaarheid ten goede komt.

Verpakking:
De theeparels zijn samen verpakt in een zakje van kraftpapier, dus meteen klaar om als cadeautje te geven.

Tip:
Verras iemand en verstuur dit geschenk als pakketje rechtstreeks naar de ander. Vul in dat geval bij het verzendadres een ander adres in dan je factuuradres (dat is jouw eigen adres). Koop er een kaart bij om je cadeau nog persoonlijker te maken. Geef een tekst door in het bestelvlak bij de kaart en ik schrijf het kaartje namens jou, voor bij je geschenk.

Exclusief accessoires.