Spicy Cookies (zwarte/groene thee)

Ken je het verhaal van het peperkoekmannetje? Ik kan me zomaar indenken dat deze thee erbij past…

1,506,90

Beschrijving

Ingrediënten:
Zwarte thee Ceylon, -Zuid-India, -China, kaneelstukjes, groene thee China Sencha, steranijs, sinaasappelschil, cacao nibs, kruidnagel, aroma, stukjes sinaasappel, broodspecerijen (koriander, karwij, venkel, anijs, nootmuskaat), gemalen kardemom, bourbon vanille

Smaak en geur:
Een mix van zwarte en groene thee met een heerlijk kruidige smaak en geur. Het heeft iets weg van de geur van ontbijtkoek en van pepernoten (je weet wel, van die grote, zachte), maar wel een kruidige variant. De kleur in je kopje blijft vrij licht.

Zetadvies:
12-15 gram
1 liter zacht water
80 graden
3-5 min

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
gefeliciteerd meester!
theetje doen?
you spice up my day
cookie erbij?
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de theesoort gaat er 40 à 50 gram thee in deze zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Extra informatie

Kies de gewenste hoeveelheid:

proefzakje 6 gram, 75 gram, 100 gram, gepersonaliseerd etiket