Apple Crumble (fruit en kruiden)

Lees in de beschrijving hoe je het etiket kan personaliseren.

1,507,40

Beschrijving

Ingrediënten:
Dadel (dadel, rijstmeel), appel (21%), kaneelstokjes, kweepeer, natuurlijk aroma, hibiscus, goudsbloem geel

Smaak en geur:
De geur is best heftig als je het zakje opendoet. Of je de thee ook zo intens laat smaken, hangt af van hoe lang je de stukjes fruit en kruiden laat trekken. De infusie heeft iets weg van de smaak van pistache. De kopkleur blijft licht.

Zetadvies:
12 gram
1 liter zacht water
100 graden
2-7 min

Accessoires:
Het voordeel van losse thee is, dat je water meerdere keren kunt opgieten. Gebruik voor deze thee bijvoorbeeld maat 1 of 2 van de T-sac of een theezeefje.

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
theetje doen?
date plannen?
snel afspreken?
denk aan je.
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de soort thee, zit hier tussen de 40 en 50 gram thee in. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Gezondheid:
Kruidenthee mag officieel de naam ‘thee’ niet dragen, aangezien de bladeren niet van de Camellia Sinensis afkomstig zijn. Toch wordt ‘kruidenthee’ in de volksmond vrijwel altijd zo genoemd. Begrijpelijk, want het wordt over het algemeen op dezelfde manier gezet en gedronken. Officieel zou het de naam ‘infusie’ moeten hebben. Het voordeel van een kruideninfusie is dat het cafeïnevrij is. De kweepeer in deze fruit/kruiden infusie heeft veel vitamine C in zich. Je zal grote hoeveelheden van deze thee moeten drinken, wil je hier heel veel van merken, maar het idee is in ieder geval prettig :-).