Apple Crumble (fruit en kruiden)

Laatste stuks met 25% korting.
Deze thee gaat uit het assortiment.

1,807,40

Beschrijving

Ingrediënten:
Dadel (dadel, rijstmeel), appel, kaneelstokjes, kweepeer, natuurlijk aroma, hibiscus, goudsbloem geel.

Smaak en geur:
De geur is best heftig als je het zakje opendoet. Of je de thee ook zo intens laat smaken, hangt af van hoe lang je de stukjes fruit en kruiden laat trekken. De infusie vind ik iets weg hebben van de smaak van pistache. De kopkleur blijft licht.

Zetadvies:
12 gram
1 liter zacht water
100 graden
2-7 min

Accessoires:
Het voordeel van losse thee is, dat je water meerdere keren kunt opgieten. Gebruik voor deze thee bijvoorbeeld maat 1 of 2 van de T-sac of een theezeefje.

Gezondheid:
Kruidenthee mag officieel de naam ‘thee’ niet dragen, aangezien de bladeren niet van de Camellia Sinensis afkomstig zijn. Toch wordt ‘kruidenthee’ in de volksmond vrijwel altijd zo genoemd. Begrijpelijk, want het wordt over het algemeen op dezelfde manier gezet en gedronken. Officieel zou het de naam ‘infusie’ moeten hebben. Het voordeel van een kruideninfusie is dat het cafeïnevrij is. De kweepeer in deze fruit/kruiden infusie heeft veel vitamine C in zich. Je zal grote hoeveelheden van deze thee moeten drinken, wil je hier heel veel van merken, maar het idee is in ieder geval prettig :-).

Allergenen:
Dit product wordt verpakt en bewaard in een ruimte waar ook producten met noten worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.