Cacao Chai (kruiden)

Lees bij de beschrijving hoe je het etiket kan personaliseren.

1,507,80

Beschrijving

Ingrediënten:
Cacaonibs (54%), kaneelstukjes, venkel, gember, sinaasappelschil, zoethout, kardemom, sinaasappel, roze peper

Smaak:
Een verwarmende chai van verschillende soorten kruiden met een fijne toevoeging van de cacaonibs. Deze ruik je terug in je glas. Lekker met een stuk chocolade.

Zetadvies:
12-15 gram
1 liter water
100 graden
2-7 min

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
je was een top-meester!
theetje doen?
snel afspreken?
bedankt!
topprestatie!
yeah… geslaagd
35 jaar!
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de soort thee, zit er 40 à 50 gram thee in die zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Informatie:
Kruidenthee mag officieel de naam ‘thee’ niet dragen, aangezien de bladeren niet van de Camellia Sinensis afkomstig zijn. Toch wordt thee met kruiden in de volksmond vrijwel altijd ‘kruidenthee’ genoemd. Begrijpelijk, want het wordt over het algemeen op dezelfde manier gezet en gedronken. Officieel zou het de naam ‘infusie’ moeten hebben. Het voordeel van een kruideninfusie is dat het cafeïnevrij is. Denk er bij deze Cacao Chai aan dat er zoethout in zit. Zoethout verhoogt de bloeddruk.