Sterrenmix (kruiden)

Old School Sterrenmix; zoetig en kruidig.

1,8029,60

Beschrijving

Ingrediënten Sterrenmix:
Venkel, zoethout, steranijs, anijszaad, jeneverbessen.

Smaak:
De smaak van deze Sterrenmix is zoetig en kruidig. Deze infusie is lekker in de winter, maar zeker ook in de zomer. Je maakt met deze kruiden op een heel makkelijke manier namelijk je eigen ijsthee. De smaak van steranijs en venkel komt goed naar boven en zorgt dan voor een heerlijke dorstlessende drank. In een video op mijn facebookpagina ‘teatolovewebshop’ schenk ik de Sterrenmix uit en vertel ik meer over de smaak.

Zetadvies:
12 gram
1 liter water
100 graden
5 min

Informatie:
Kruidenthee mag officieel de naam ‘thee’ niet dragen, aangezien de bladeren niet van de Camellia Sinensis afkomstig zijn. Toch wordt ‘kruidenthee’ in de volksmond vrijwel altijd zo genoemd. Begrijpelijk, want het wordt over het algemeen op dezelfde manier gezet en gedronken. Officieel zou het de naam ‘infusie’ moeten hebben. Het voordeel van een kruideninfusie is dat het cafeïnevrij is. Denk er bij deze Sterrenmix aan dat er zoethout in zit. Zoethout verhoogt de bloeddruk.

Allergenen:
Dit product wordt verpakt en bewaard in een ruimte waar ook producten met noten worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.