Sterrenmix (kruiden)

Old School Sterrenmix; zoetig en kruidig.

1,506,90

Beschrijving

Ingrediënten Sterrenmix:
Venkel, zoethout, steranijs, anijszaad, jeneverbessen

Smaak:
De smaak van deze Sterrenmix is zoetig en kruidig. Deze infusie is lekker in de winter, maar zeker ook in de zomer. Je maakt met deze kruiden op een heel makkelijke manier namelijk je eigen ijsthee. De smaak van steranijs en venkel komt goed naar boven en zorgt dan voor een heerlijke dorstlessende drank. In een video op mijn facebookpagina ‘teatolovewebshop’ schenk ik de Sterrenmix uit en vertel ik meer over de smaak.

Zetadvies:
12 gram
1 liter water
100 graden
5 min

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
jij was de ster van de avond!
zomaar…
snel weer beter worden!
voor jou!
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de theesoort, gaat er 40 à 50 gram thee in die zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Informatie:
Kruidenthee mag officieel de naam ‘thee’ niet dragen, aangezien de bladeren niet van de Camellia Sinensis afkomstig zijn. Toch wordt ‘kruidenthee’ in de volksmond vrijwel altijd zo genoemd. Begrijpelijk, want het wordt over het algemeen op dezelfde manier gezet en gedronken. Officieel zou het de naam ‘infusie’ moeten hebben. Het voordeel van een kruideninfusie is dat het cafeïnevrij is. Denk er bij deze Sterrenmix aan dat er zoethout in zit. Zoethout verhoogt de bloeddruk.