Rockin’ Rooibos

1,508,50

Beschrijving

Ingrediënten:
Appel, rooibos, tulsi, gember (7%), sinaasappelschil, (7%), kaneelstokjes, natuurlijk sinaasappelaroma, roze peper, rozenblaadjes, gemalen kardemom

Smaak en geur:
Een heerlijke rooibos met een topcombinatie van gember en sinaasappel. Tulsi is over het algemeen wat minder bekend. Dit is een andere benaming voor Holy Basil (Heilige Basilicum). Dit is een heilige plant in het Hinduïsme. De smaak van het blad is wat zoetig en kruidig. De zoetige smaken enerzijds (appel, sinaasappel, kaneel, rozenblaadjes) en de kruidige smaken anderzijds (tulsi, gember, roze peper, kardemom) zorgen voor een lekkere balans in deze rooibos.

Zetadvies:
15-20 gram
1 liter water
100 graden
2-7 min

Accessoires:
De kleine naaldjes van rooibos gaan snel door de theezeefjes heen of zijn lastig te verwijderen uit de kleine gaatjes van een zeefje. Losse theezakjes of de magic teamaker zijn daarom handig om te gebruiken.

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘gepersonaliseerd etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
fijne vakantie lieve meester!
bedankt voor dit fijne schooljaar!
theetje doen?
snel afspreken?
ik wil met jouw rocken…
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de soort thee, zit er 40 à 50 gram thee in die zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Informatie:
Deze drank mag officieel de naam ‘thee’ niet dragen, aangezien de bladeren niet van de Camellia Sinensis afkomstig zijn. Toch wordt zij in de volksmond vrijwel altijd ‘thee’ genoemd. Het voordeel is, dat het cafeïnevrij is. Daardoor is het een geliefde drank in de avond. Rooibos geeft in de eerste paar minuten snel zijn smaak af. Het zal, ook na langer trekken, niet echt bitter worden. De infusie kan wel sterker van smaak worden.