Rooibos Koffie Karamel

1,506,90

Beschrijving

Ingrediënten:
Rooibos super grade, aroma, karamel (suiker, gecondenseerde melk, fondant, glucose, palmpitvet, botervet, natuurlijk aroma), koffiebonen, goudsbloem

Smaak:
Bij deze rooibos komt de smaak van karamel pas goed tot zijn recht als je de drank langer laat trekken. Persoonlijk ben ik dat niet gewend te doen en ik moest dus echt even wennen. Herken je dat, proef dan gewoon tussendoor. Hou je theezeef of zakje in de buurt zodat je deze nog even terug kan hangen als je de smaak wat sterker wilt. Neem de eerste keer de tijd eens op voor jezelf.  Schrijf daarna op het zakje hoelang je de thee liet trekken tot wanneer deze voor jou op zijn lekkerst was. Dan hoef je iedere volgende keer alleen de timer nog maar te zetten om te genieten van deze rooibos.

Zetadvies:
15-20 gram
1 liter water
100 graden
7-10 min

Accessoires:
De kleine naaldjes van rooibos gaan snel door de theezeefjes heen. Losse theezakjes zijn daarom handig om te gebruiken voor rooibos.

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
koffie of thee?
zomaar.
succes !
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de soort thee, zit er gaat 40 à 50 gram thee in die zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Informatie:
Deze drank mag officieel de naam ‘thee’ niet dragen, aangezien de bladeren niet van de Camellia Sinensis afkomstig zijn. Toch wordt ‘rooibos’ in de volksmond vrijwel altijd ‘thee’ genoemd. Normaliter is het voordeel van rooibos is dat het cafeïnevrij is. Daardoor is het een geliefde drank in de avond. Aan deze rooibos zijn echter wel koffiebonen toegevoegd. Niet meer helemaal cafeïnevrij dus.