Rooibos Koffie Karamel

1,8014,45

Beschrijving

Ingrediënten:
Rooibos super grade, aroma, karamel (suiker, glucosestroop, boter, room, water), koffiebonen, goudsbloem geel.

Smaak:
Bij deze rooibos komt de smaak van karamel pas goed tot zijn recht als je de drank langer laat trekken. Persoonlijk ben ik dat niet gewend te doen en ik moest dus echt even wennen. Herken je dat, proef dan gewoon tussendoor. Hou je theezeef of zakje in de buurt zodat je deze nog even terug kan hangen als je de smaak wat sterker wilt. Neem de eerste keer de tijd eens op voor jezelf.  Schrijf daarna op het zakje hoelang je de thee liet trekken tot wanneer deze voor jou op zijn lekkerst was. Dan hoef je iedere volgende keer alleen de timer nog maar te zetten om te genieten van deze rooibos.

Zetadvies:
15-20 gram
1 liter water
100 graden
2-7 min

Accessoires:
De kleine naaldjes van rooibos gaan snel door de theezeefjes heen. Losse theezakjes zijn daarom handig om te gebruiken voor rooibos.

Informatie:
Deze drank mag officieel de naam ‘thee’ niet dragen, aangezien de bladeren niet van de Camellia Sinensis afkomstig zijn. Toch wordt ‘rooibos’ in de volksmond vrijwel altijd ‘thee’ genoemd. Normaliter is het voordeel van rooibos is dat het cafeïnevrij is. Daardoor is het een geliefde drank in de avond. Aan deze rooibos zijn echter wel koffiebonen toegevoegd. Niet meer helemaal cafeïnevrij dus.

Allergenen:
Dit product wordt verpakt en bewaard in een ruimte waar ook producten met noten worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.