Rooibos Pure Energy

1,8016,60

Beschrijving

Ingrediënten:
Appel, rooibos super grade, munt groen, citroengras, sinaasappelschil, natuurlijk aroma, zoethout, goudsbloem geel, kiwi plakjes, ginkgo.

Smaak en geur:
Open het zakje met rooibos pure energy en een heerlijke geur van citrus en sinaasappel komt je tegemoet. Lekker dorstlessend als ijsthee in de zomer met een schijfje citroen en vol energie om de dag goed te beginnen of voor in de middag als warme drank.

Zetadvies:
15-20 gram
1 liter water
100 graden
2-7 min

Accessoires:
De kleine naaldjes van rooibos gaan snel door de theezeefjes heen of zijn lastig te verwijderen uit de kleine gaatjes van een zeefje. Losse theezakjes of de magic teamaker zijn daarom handig om te gebruiken.

Informatie:
Deze drank mag officieel de naam ‘thee’ niet dragen, aangezien de bladeren niet van de Camellia Sinensis afkomstig zijn. Toch wordt zij in de volksmond vrijwel altijd ‘thee’ genoemd. Het voordeel is, dat het cafeïnevrij is. Daardoor is het een geliefde drank in de avond. Rooibos geeft in de eerste paar minuten snel zijn smaak af. Het zal, ook na langer trekken, niet echt bitter worden. De infusie kan wel sterker van smaak worden. Let op; er zit zoethout in deze rooibos. Zoethout verhoogt de bloeddruk.

Allergenen:
Dit product wordt verpakt en bewaard in een ruimte waar ook producten met noten worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.