Rooibos Pure Energy

1,506,90

Beschrijving

Ingrediënten:
Appel, rooibos super grade, munt groen, citroengras, sinaasappelschil, natuurlijk aroma, zoethout, goudsbloem geel, kiwi plakjes, ginkgo.

Smaak en geur:
Open het zakje met rooibos pure energy en een heerlijke geur van citrus en sinaasappel komt je tegemoet. Lekker dorstlessend als ijsthee in de zomer met een schijfje citroen en vol energie om de dag goed te beginnen of voor in de middag als warme drank.

Zetadvies:
15-20 gram
1 liter water
100 graden
2-7 min

Accessoires:
De kleine naaldjes van rooibos gaan snel door de theezeefjes heen of zijn lastig te verwijderen uit de kleine gaatjes van een zeefje. Losse theezakjes of de magic teamaker zijn daarom handig om te gebruiken.

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘gepersonaliseerd etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
fijne vakantie lieve juf!
zomer! yeah!
theetje doen?
hopelijk voel je je snel beter!
blij met jou!
vol energie de dag door!
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de theesoort, gaat er 40 à 50 gram thee in deze zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Informatie:
Deze drank mag officieel de naam ‘thee’ niet dragen, aangezien de bladeren niet van de Camellia Sinensis afkomstig zijn. Toch wordt zij in de volksmond vrijwel altijd ‘thee’ genoemd. Het voordeel is, dat het cafeïnevrij is. Daardoor is het een geliefde drank in de avond. Rooibos geeft in de eerste paar minuten snel zijn smaak af. Het zal, ook na langer trekken, niet echt bitter worden. De infusie kan wel sterker van smaak worden. Let op; er zit zoethout in deze rooibos. Zoethout verhoogt de bloeddruk.