Rooibos

1,8012,95

Beschrijving

Ingrediënten:
Rooibos

Smaak:
Deze rooibos is een zuivere, pure thee gemaakt van Zuid-Afrikaanse rooibos. De smaak is zacht. Je kan hier uiteraard mee spelen door de trektijd van de thee aan te passen naar je eigen smaak.

Zetadvies:
12 gram
1 liter water
100 graden
2-4 min

Accessoires:
De kleine naaldjes van rooibos gaan snel door de theezeefjes heen. Losse theefilters zijn daarom handig om te gebruiken voor deze thee. Ook de magic teamaker is een goede keus om rooibos in te zetten.

Informatie:
Deze drank mag officieel de naam ‘thee’ niet dragen, aangezien de bladeren niet van de Camellia Sinensis afkomstig zijn. Toch wordt ‘rooibos’ in de volksmond vrijwel altijd ‘thee’ genoemd. Het voordeel is dat zij cafeïnevrij is. Daardoor is het een geliefde drank in de avond. Rooibos geeft in de eerste paar minuten snel zijn smaak af. Het zal, ook na langer trekken, niet echt bitter worden. De smaak kan wel sterker worden.

Allergenen:
Dit product wordt verpakt en bewaard in een ruimte waar ook producten met noten worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.