Amandeldroom (groene/witte thee)

Lees in de beschrijving hoe je je etiket kan personaliseren.

1,507,00

Beschrijving

Ingrediënten:
Groene thee China Sencha, papaya (papaya, suiker), ananas (ananas, suiker), druif (druif, plantaardige olie), witte thee Bai Mu Dan, kokosnoot (kokosnoot, kokosnoot olie, suiker), kaneelstokjes, aroma, popcorn, amandelen (2%)

Smaak en geur:
Hou je van amandelen, droom dan lekker weg bij alleen al de geur van deze thee. Het is een lichte thee. Ik raad je aan deze thee iets hoger te doseren dan normaal om de lekkere smaak van amandel eruit te krijgen. Let daarnaast op de temperatuur van je thee. Is je water te heet, dan kan het zijn dat je thee wat bitter wordt, dat zou zonde zijn.

Zetadvies:
12-16 gram
1 liter zacht water
70 graden
2 min

Watertemperatuur:
De temperatuur van het water is belangrijk bij thee. Vooral bij groene thee proef je dit in de smaak terug. Is je watertemperatuur te hoog, dan kan je thee bitter smaken. Kook daarom je water en laat het afkoelen naar ongeveer 70 graden voordat je het opgiet. Dit kan je meten met een thermometer of laat gekookt water ca. 5-10 minuten afkoelen (laat je het water afkoelen in een gesloten waterkoker, dan zal je ca. 10 minuten moeten wachten, giet je het kokende water over in een glas, dan zal de temperatuur na ca. 3 minuten al 70 graden zijn).

Accessoires:
Het voordeel van losse thee is, dat je water meerdere keren kunt opgieten. Gebruik voor je theebladeren een ruime theezeef, zodat ze de ruimte hebben om open te vouwen.

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
fijne dag!
zullen we samen dromen?
zomaar!
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de theesoort, gaat er 40 à 50 gram thee in die zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Gezondheid:
Groene thee is gezond. Het zit vol met antioxidanten die positieve gezondheidseffecten met zich meebrengen. Antioxidanten zijn in staat om vrije radicalen (schadelijke deeltjes die cellen van organismen aantasten) te neutraliseren. Het voedingscentrum geeft aan er is aangetoond, dat het drinken van groene thee, de kans op een beroerte helpt te verkleinen. Zo zijn er nog veel meer gezondheidsvoordelen die het drinken van groene thee met zich meebrengt. Kies dus vooral de groene thee die jij lekker vindt en geniet ervan.