Vietnam Mao Feng (witte thee)

1,758,50

Beschrijving

Ingrediënten:
Witte thee

Smaak:
Deze witte thee afkomstig uit Vietnam is licht zoet en heeft een bloemige en fijne smaak.

Zetadvies:
12 gram
1 liter zacht water
70-75 graden
1,5-2 min

Feestelijk drankje in een flute
Deze witte thee kan je ook prima als alcoholvrij drankje serveren met bubbels. Uiteraard schenk je deze dan net zo feestelijk uit in een flute. Ook koud heeft deze thee een licht zoete smaak. Voor jezelf vergt dit weinig voorbereiding, je moet echter wel rekening houden met de tijd die de thee moet trekken.

Schep 7 gram theeblaadjes in een kan en schenk hier 750 ml koud water op. Zet dit ca. 6 uur in de koelkast (of langer of korter naar eigen smaak). Giet de koud getrokken thee na deze tijd door een zeefje over in een andere kan. Bewaar in de koelkast. Vlak voordat je gasten komen (of dat je zelf wilt genieten van dit lekkere drankje), schenk je een flute voor de helft met deze thee. De andere helft vul je aan met spa intens. Genieten maar.

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket (+€1,00)’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
fijne dag!
denk aan je!
snel afspreken?
zomaar…
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de soort thee, gaat er 40 à 50 gram thee in die zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Informatie:
Witte thee is een theesoort die getrokken wordt van de eerste jonge knoppen van de theeplant. Deze knoppen worden in zonlicht gedroogd. Je herkent de knopjes aan een soort donslaagje. Ze oxideren niet, dus ze blijven altijd licht van kleur.