Appel-Walnoot (zwarte thee)

1,808,55

Beschrijving

Ingrediënten:
Zwarte thee Assam, -Zuid-India, appel, sinaasappelschil, cacaonibs, WALNOOT, gember, kaneelstokjes, natuurlijk aroma, zoethout, rozenblaadjes

Smaak en geur:
De zachte smaak van appel, met in de afdronk de smaak van walnoot, gecombineerd met het krachtige van zwarte thee. Speel met de trektijd of met de hoeveelheid thee die je in je theezeef doet. Hiermee maak je de thee naar wens sterker of minder sterk van smaak. Laat je de eerste infusie (eerste keer opgieten) meteen lang staan, dan zal je een sterkere smaak krijgen en haal je ook meteen het wat bittere uit de walnoot eruit. Laat je de eerste infusie wat korter staan en de tweede bijvoorbeeld wat langer, dan komen de wat zachtere smaken meer naar voren.

Zetadvies:
12-15 gram
1 liter zacht water
80-95 graden
3-5 min

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
gefeliciteerd!
bedankt voor je hulp.
fijn dat je er was.
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de theesoort, gaat er 40 à 50 gram thee in die zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.