Earl Grey (zwarte thee)

1,506,00

Beschrijving

Ingrediënten:
Zwarte thee uit Ceylon, Zuid-India, China en Assam, aroma

Smaak en variatie:
de zwarte thee ‘Earl Grey’ is op smaak gebracht met het bekende bergamot-aroma. Bergamotolie wordt gewonnen uit de schil van de vruchten van de citrusplant bergamot. Earl Grey thee heeft een licht kruidige, frisse smaak. Wist je dat je van deze thee ook een lekkere ijsthee kan maken? Lees hier van alles over in mijn blog over ijsthee.

Zetadvies:
12 gram
1 liter zacht water
80-95 graden
2-5 min

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
gefeliciteerd !
succes !
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de theesoort, gaat er 40 à 50 gram thee in deze zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Informatie:
Earl Grey is genoemd naar Charles Grey, een Engelse graaf (vandaar de naam ‘Earl’) die in de 19e eeuw 4 jaar premier van het Verenigd Koninkrijk was (1830-1834). Deze staatsman zou de thee, gemengd met bergamotolie, tijdens zijn ambt als minister-president cadeau hebben gekregen. Hij vond deze zo lekker dat hij Britste theemakers vroeg de smaak na te maken.