Knuffel (zwarte thee)

Zeg het met thee…

1,507,50

Beschrijving

Ingrediënten:
Zwarte thee, kaneel, rozenbloesem, steranijs, venkel

Smaak en geur:
Deze zwarte thee met een bijzondere combinatie van ingrediënten, zorgt ervoor, dat je even goed moet denken welke geur je nu eigenlijk ruikt. Is het de venkel, de steranijs of toch de rozenbloesem en kaneel? Met de smaak is het hetzelfde. De smaak is zoet en kruidig.

Zetadvies:
12 gram
1 liter zacht water
80 graden
2-4 min

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
knuffel van mij voor jou!
ik vind je lief !
dankjewel
voor jou!
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de theesoort, gaat er 40 à 50 gram thee in deze zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.

Nog een cadeautip:
Hoe lief is het om een knuffel per post te kunnen versturen. Ik doe dat graag voor je. Aan wie stuur jij een ‘knuffel in een zakje‘?

Extra informatie

Kies de gewenste hoeveelheid:

proefzakje 6 gram, 50 gram, 75 gram, 100 gram, gepersonaliseerd etiket