Rozenparadijs (zwarte thee)

Een rozenparadijs… wie wil dat nou niet?

1,507,00

Beschrijving

Ingrediënten:
Zwarte thee Ceylon, -Zuid-India, -China, ananas (ananas, suiker), papaja (papaja, suiker), druiven (druiven, plantaardige olie), rozenblaadjes (7%), natuurlijk aroma, korenbloem blauw

Smaak en geur:
Een zoete geur, gecombineerd met het krachtige van zwarte thee. Speel met de trektijd of met de hoeveelheid thee die je in je theezeef doet. Hiermee maak je de thee naar wens sterker of minder sterk van smaak.

Tip
Deze thee ziet er door de rozenblaadjes lieflijk uit. En in een rozenparadijs terecht komen… wie wil dat nou niet? Een mooie thee dus om te geven een iemand die je lief vindt. Of als cadeau voor een babyshower wanneer er een meisje geboren gaat worden bijvoorbeeld…

Zetadvies:
12-15 gram
1 liter zacht water
80-95 graden
3-5 min

Gepersonaliseerd etiket*:
Wil je deze thee cadeau geven met een gepersonaliseerde tekst op het etiket? Dat kan! Kies hierboven voor ‘persoonlijk etiket’. In het tekstvak eronder kan je daarna de tekst kwijt, die je graag op het etiket wilt hebben. Uiteraard plaats ik alleen ‘nette teksten’, dat dan weer wel. Denk aan:
gefeliciteerd lieve juf!
ik vind je lief!
een meisje, hoera!
fijn dat je er was
topprestatie!
bloemen in een zakje…
snel weer beter worden!
Of iedere andere lieve, leuke of vrolijke tekst.

De thee zit in theezak zonder venster. Afhankelijk van de theesoort, gaat er 40 à 50 gram thee in die zak. Even zien hoe die zak eruit ziet met een tekst? Kijk dan bij een van de cadeaupakketjes voor een voorbeeld.

LET OP: wil je op meerdere zakken met deze thee een persoonlijk etiket? Voeg dit product nogmaals toe aan je winkelmandje, zodat je de tekst kan aanpassen.