Make your own high tea – workshop

Leer bakken met thee en maak jouw eigen high tea.

  • Heb je zelf een groepje van 6 of meer personen? Dan overleggen we samen over de datum en tijd.

 

  • Interesse, maar geen eigen groepje? Kijk hieronder welke data er workshops gepland staan en sluit je gezellig aan.

 

Extra informatie

workshop

workshop

Beschrijving

Hou jij van thee EN van lekkernijen?! Meld je dan zeker aan voor de workshop ‘make your own high tea’! Geen traditionele high tea waar je bij gaat zitten en alleen maar lekkere dingen voor je krijgt om van te genieten. Nee, je leert hoe je op een makkelijke manier de meest lekkere zoetigheden voor jouw éigen high tea maakt. En wel met een heel bijzonder ingrediënt, namelijk… thee!

Natuurlijk proef je vooraf en tijdens het bakken, de thee die je ook als ingrediënt gaat gebruiken in je zoetigheden.

Heb je nu je dit leest je twijfels of je deze workshop wel moet doen omdat je mij al een beetje kent? En je dús weet dat ik je zeker van alles over thee kan vertellen, maar dat bakken niet mijn sterkste kant is? Dan kan je bij deze je twijfels laten varen, want het bakken is absoluut in goede handen. En wel in handen van Diana van Diana’s Creaties. Diana kan namelijk wél heel goed bakken en zij kan jou er alles over vertellen! Een perfecte samenwerking dus.

Wat er deze workshop gebakken gaat worden:
-cupcakes
-koekjes
-bonbons
-brownietaartje

De gebakken lekkernijen neem je na afloop mee naar huis (4 cupcakes, 4 koekjes, 6 bonbons en 1 brownietaartje) om op een later tijdstip van je eigen high tea te kunnen genieten. Uiteraard krijg je ook de bijpassende thee mee naar huis. Want je eigen high tea, met als bijzonder ingrediënt thee, zónder thee om erbij te drinken… dat kan natuurlijk niet. Daarnaast krijg je nog een receptenboekje mee, zodat je je eigen high tea nog veel vaker kan maken.

De duur van de workshop is ca. 3 uur (hou rekening met enige uitloop).

Stel je eigen groep samen
Prijs van de workshop; € 65,00 p.p.

Heb je zelf een groepje van 6 tot 9 personen? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum en tijd. Locatie is Vlaardingen. Heb je een grotere groep deelnemers? Dat is zeker bespreekbaar. Via de groene knop naast de foto kom je bij het formulier om contact op te nemen over mogelijke data en/of je aan te melden voor de workshop.

Geen eigen groep?
Prijs van de workshop is € 65,00 p.p.

Lukt het niet om een eigen groepje bij elkaar te krijgen voor deze workshop? Je kan op verschillende momenten aansluiten bij deze theeworkshop in Vlaardingen. Kijk hieronder voor de tot nu toe geplande data. Hou deze pagina of instagram in de gaten, om op de hoogte te blijven alle data.

Geplande data:
*dinsdag 2 juli 2024, van 19.00 – ca. 22.00 uur

De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 9 (meer in overleg).

Voorwaarden
Omdat deze workshop een samenwerking is tussen Diana’s Creaties en Tea to Love, gelden voor deze workshop aparte voorwaarden (let op: dit zijn dus niet dezelfde voorwaarden als op deze website van Tea to Love staan). Deze voorwaarden worden meegestuurd in de mail die je ontvangt na aanmelding. Wil je de voorwaarden vooraf lezen? Geen probleem, ik mail ze je graag. Vraag deze dan aan via de knop naast de foto hierboven.