IJsthee workshop

Leer jouw eigen ijsthee maken.

  • Heb je zelf een groepje van 6 of meer personen? Dan overleggen we samen over de datum en tijd.

 

  • Interesse, maar geen eigen groepje? Kijk hieronder welke data er workshops gepland staan en sluit je gezellig aan.

 

Extra informatie

Beschrijving

Ben jij benieuwd of zelfgemaakte ijsthee iets voor jou is? Vraag je je af welke materialen je nodig hebt en hoe je ijsthee kan serveren? Wil je weten welke manieren er zijn om ijsthee te maken en uitvinden welke manier bij jou past? Wil je verschillende soorten ijsthee proeven én vind jij luisteren wel leuk, maar ben je vooral van ‘het zelf willen doen’…  Dan is deze ijsthee workshop iets voor jou. Dit is namelijk precies wat we gaan doen.

De duur van de workshop is ca. 2 tot 3 uur.

Stel je eigen groep samen
Prijs van de workshop; vanaf € 32,50 p.p.

Heb je zelf een groepje van 6 tot 9 personen? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum en tijd. Locatie is Schiedam. Wil je dit liever anders of met meer mensen? Dat is zeker bespreekbaar. Hou dan wel rekening met extra kosten. Ook die bespreken we vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Via de groene knop naast de foto kom je bij het formulier om contact op te nemen over de workshop.

Geen eigen groep?
Prijs van de workshop is € 32,50 p.p.

Lukt het niet om een eigen groepje bij elkaar te krijgen voor deze workshop? Je kan op verschillende momenten aansluiten bij deze theeworkshop in Schiedam. Kijk hieronder voor de tot nu toe geplande data. Hou deze pagina of instagram in de gaten, om op de hoogte te blijven alle data.

Geplande data:
*donderdag 29 aug 2024, van 19.00 – ca. 22.00 uur

De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 9 (meer in overleg).

Annuleren
Hoe vervelend ook, soms moet je annuleren. Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk, maar uiterlijk 8 dagen van te voren. Dat is namelijk ook de termijn die ik hanteer om aan deelnemers definitief te laten weten of een workshop doorgaat of niet. Hierna is annulering niet meer mogelijk en je betaalt 100% van de kosten. Kijk voor alle voorwaarden voor de workshop op de pagina ‘voorwaarden workshops (consument)‘.