IJsthee workshop

Leer jouw eigen ijsthee maken.

  • Heb je zelf een groepje van 6 of meer personen? Dan overleggen we samen over de datum en tijd.

 

  • Interesse, maar geen eigen groepje? Stuur een berichtje via de groene knop hieronder, dan zoeken we samen naar eventuele opties.

 

Extra informatie

Beschrijving

Ben jij benieuwd of zelfgemaakte ijsthee iets voor jou is? Vraag je je af welke materialen je nodig hebt en hoe je ijsthee kan serveren? Wil je weten welke manieren er zijn om ijsthee te maken en uitvinden welke manier bij jou past? Wil je verschillende soorten ijsthee proeven én vind jij luisteren wel leuk, maar ben je vooral van ‘het zelf willen doen’…  Dan is deze ijsthee workshop iets voor jou. Dit is namelijk precies wat we gaan doen. Na afloop krijg je nog een kleinigheidje mee naar huis en een kortingsbon om direct te verzilveren.

De duur van de workshop is ca. 2 tot 3 uur.

Stel je eigen groep samen
Prijs van de workshop is € 29,9 p.p.

Heb je zelf een groepje van 6 tot 9 personen? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum en tijd. Locatie is Schiedam. Wil je dit liever anders? Dat is zeker bespreekbaar. Hou dan wel rekening met extra kosten. Ook die bespreken we vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Via de groene knop naast de foto kom je bij het formulier om contact op te nemen over de workshop.

Geen eigen groep?
Prijs van de workshop is € 29,95 p.p.

Lukt het niet om een eigen groepje bij elkaar te krijgen voor deze workshop en wil je wel graag deelnemen? Stuur een berichtje via het contactformulier naast de foto bovenaan deze pagina. Dan kunnen we samen kijken naar de opties en of we nog meer deelnemers bij elkaar kunnen krijgen.

Annuleren
Hoe vervelend ook, soms moet je annuleren. Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk, maar uiterlijk 72 uur van te voren. Hierna zijn de voorbereidingen in volle gang en de inkopen gedaan. Annulering is dan niet meer mogelijk en je betaalt 100% van de kosten.