Zomer theebijeenkomst

Extra informatie

workshop

workshop

Beschrijving

Thee drínken doen veel van ons dagelijks. Thee próeven is een ander verhaal. Daar nemen we niet vaak de tijd voor. Dit is het moment om daar verandering in te brengen. En hoe gaaf is dit om te doen onder leiding van een Chinese theespecialist?!

In samenwerking met de Chinese theespecialist Jing ontstond het idee voor een ‘summer tea gathering’. Een theebijeenkomst waar Jing je mee gaat nemen in de Chinese theecultuur. Je proeft 4 soorten hoge kwaliteitsthee, rechtstreeks afkomstig uit de theetuinen in China. Het theeblad heeft op geheel natuurlijke wijze de aroma’s van mooie bloemen in zich opgenomen. Jing vertelt je over dit bijzondere proces en laat je via je Gongfucha zetmethode proeven van deze mooie theesoorten. Bij deze thee neemt ze je aan de hand door te vertellen waar je op kan letten tijdens het proeven, zodat je makkelijker kan benoemen wat je ruikt en proeft. Zet al je zintuigen op scherp en ontdek nieuwe inzichten doordat ook anderen hun ervaringen delen.

Waan je even in China met heerlijke thee voor je, de Chinese traditionele ‘Guqin’muziek op de achtergrond en bijpassende Chinese snacks naast je.

De duur van deze theebijeenkomst is ca. 2 uur en kost € 37,50 p.p.
Let op: Jing spreekt Engels!

Geplande data:
*donderdagavond 15 augustus 2024, van 19.30 – ca. 21.30 uur

Deze theebijeenkomst gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 9 (meer in overleg). Je boekt via het balkje ‘neem contact op om te reserveren’ naast de foto hierboven.

Annuleren
Hoe vervelend ook, soms moet je annuleren. Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk, maar uiterlijk 8 dagen van te voren. Dat is namelijk ook de termijn die ik hanteer om aan deelnemers definitief te laten weten of een workshop doorgaat of niet. Hierna is annulering niet meer mogelijk en je betaalt 100% van de kosten. Kijk voor alle voorwaarden voor de workshop op de pagina ‘voorwaarden workshops (consument)‘.