Thee workshop

Zelf aan de slag om jouw thee zo lekker mogelijk te maken.

  • Heb je zelf een groepje van 6 of meer personen? Dan overleggen we samen over de datum en de locatie.

 

  • Interesse, maar geen eigen groepje? Stuur een berichtje via de groene knop hieronder, dan zoeken we samen naar eventuele opties.

 

Extra informatie

Datum workshop

vrijdag 22 april 2022 van 10.00 – ca. 12.00 uur, vrijdag 25 maart 2022 van 10.00 – ca. 12.00 uur

Beschrijving

Ik drink al heel lang thee en ik ben eigenlijk helemaal geen moeilijke theedrinker. Een zakje in m’n glas hangen, even op en neer halen en ik geloofde het wel. Tja, de ene keer was de thee wat bitterder dan de andere keer. Ik hield niet van te sterke thee, zorgde dat de kleur altijd heel licht was. Heel lang stond ik verder niet stil bij het dagelijkse ritueel van thee zetten. Totdat ik de opleiding tot theesommelier begon. Dat was even andere koek. Opeens merkte ik dat thee ook anders kon smaken. Wauw!

De kennis die ik tot dusverre heb opgedaan, wil ik graag delen in deze thee workshop. Geen hogere wiskunde, geen ‘tea-freak’ workshop zodat je hierna nooit meer een theezakje in je kopje durft te hangen. Zeker niet. Sterker nog, dat doe ik af en toe ook nog steeds en ik vind het nog steeds prima. Maar ik weet nu ook hoe het ook anders kan en kan daar enorm van genieten. Dat stukje wil ik je meegeven.

Naast de stappen die je kan nemen om een nóg lekkerder kopje thee te zetten, leer ik je welke theeklassen er zijn. Ik vertel je in het kort over deze theeklassen en je gaat verschillende soorten thee proeven, waaronder een van de beroemdste theeën ter wereld. Daarnaast ga je zelf aan de slag met thee zetten, het is immers een ‘work’shop :-).

De duur van de workshop is ca. 2 uur.

Stel je eigen groep samen
Prijs van de workshop is € 29,95 (exclusief eventuele reis- en parkeerkosten).

Heb je zelf een groepje van 6 tot 12 personen? Dan kom ik graag naar jullie toe. Samen zoeken we naar een geschikte datum. Eventuele reis- en parkeerkosten bespreek ik vooraf met jullie. Via de groene knop naast de foto kom je bij het formulier om contact op te nemen over de workshop.

Geen eigen groep?
Prijs van de workshop is € 29,95

Lukt het niet om een eigen groepje bij elkaar te krijgen voor deze workshop? Stuur een berichtje via het contactformulier naast de foto bovenaan deze pagina. Dan kunnen we samen kijken naar de opties en of we nog meer deelnemers bij elkaar kunnen krijgen.

Annuleren
Hoe vervelend ook, soms moet je annuleren. Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk, maar uiterlijk 72 uur van te voren. Hierna zijn de voorbereidingen in volle gang en de inkopen gedaan. Annulering is dan niet meer mogelijk en je betaalt 100% van de kosten.