Theeworkshop

Zelf aan de slag om jouw thee zo lekker mogelijk te maken.

  • Heb je zelf een groepje van 6 of meer personen? Dan overleggen we samen over de datum en tijd.

 

  • Interesse, maar geen eigen groepje? Kijk hieronder of er data gepland staan waar je bij aan kan schuiven. Op dit moment geen data bekend? Stuur dan een berichtje via de groene knop hieronder, dan zoeken we samen naar eventuele opties.

 

Extra informatie

Datum workshop

vrijdag 22 april 2022 van 10.00 – ca. 12.00 uur, vrijdag 25 maart 2022 van 10.00 – ca. 12.00 uur

Beschrijving

Ik drink al heel lang thee en ik ben eigenlijk helemaal geen moeilijke theedrinker. Een zakje in m’n glas hangen, even op en neer halen en ik geloofde het wel. Tja, de ene keer was de thee wat bitterder dan de andere keer. Ik hield niet van te sterke thee, zorgde dat de kleur altijd heel licht was. Heel lang stond ik verder niet stil bij het dagelijkse ritueel van thee zetten. Totdat ik de opleiding tot theesommelier begon. Dat was even andere koek. Opeens merkte ik dat thee ook anders kon smaken. Wauw!

De kennis die ik tot dusverre heb opgedaan, wil ik graag delen in deze thee workshop. Geen hogere wiskunde, geen ‘tea-freak’ workshop zodat je hierna nooit meer een theezakje in je kopje durft te hangen. Zeker niet. Sterker nog, dat doe ik af en toe ook nog steeds en ik vind het nog steeds prima. Maar ik weet nu ook hoe het ook anders kan en kan daar enorm van genieten. Dat stukje wil ik je meegeven.

Naast de stappen die je kan nemen om een nóg lekkerder kopje thee te zetten, leer ik je welke theeklassen er zijn. Ik vertel je in het kort over deze theeklassen en je gaat verschillende soorten thee proeven, waaronder een van de beroemdste theeën ter wereld. Daarnaast ga je zelf aan de slag met thee zetten, het is immers een ‘work’shop :-).

De duur van de workshop is ca. 2 tot 3 uur.

Stel je eigen groep samen
Prijs van de workshop is € 29,9 p.p.

Heb je zelf een groepje van 6 tot 9 personen? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum en tijd. Locatie is Schiedam. Wil je dit liever anders? Dat is zeker bespreekbaar. Hou dan wel rekening met extra kosten. Ook die bespreken we vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Via de groene knop naast de foto kom je bij het formulier om contact op te nemen over de workshop.

Geen eigen groep?
Prijs van de workshop is € 29,95 p.p.

Lukt het niet om een eigen groepje bij elkaar te krijgen voor deze workshop? Je kan op verschillende momenten aansluiten bij deze thee workshop in Schiedam. Geplande data:

* donderdag 16 februari 2023, van 19.00 – ca. 22.00 uur; vol
* donderdag 16 maart 2023, van 19.00 – ca. 22.00 uur; vol
* dinsdag 18 april 2023, van 19.00 – ca. 22.00 uur; nog 9 plaatsen

De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 9.

Annuleren
Hoe vervelend ook, soms moet je annuleren. Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk, maar uiterlijk 72 uur van te voren. Hierna zijn de voorbereidingen in volle gang en de inkopen gedaan. Annulering is dan niet meer mogelijk en je betaalt 100% van de kosten.