Theeworkshop

Zelf aan de slag om jouw thee zo lekker mogelijk te maken.

  • Heb je zelf een groepje van 6 of meer personen? Dan overleggen we samen over de datum en tijd.

 

  • Interesse, maar geen eigen groepje? Kijk hieronder welke data gepland staan en schuif gezellig aan.

 

Extra informatie

Beschrijving

Ik drink al heel lang thee en ik ben eigenlijk helemaal geen moeilijke theedrinker. Een zakje in m’n glas hangen, even op en neer halen en ik geloofde het wel. Tja, de ene keer was de thee wat bitterder dan de andere keer. Ik hield niet van te sterke thee, zorgde dat de kleur altijd heel licht was. Heel lang stond ik verder niet stil bij het dagelijkse ritueel van thee zetten. Totdat ik de opleiding tot theesommelier begon. Dat was even andere koek. Opeens merkte ik dat thee ook anders kon smaken. Wauw!

De kennis die ik tot dusverre heb opgedaan, wil ik graag delen in deze theeworkshop. Geen hogere wiskunde, geen ‘tea-freak’ workshop zodat je hierna nooit meer een theezakje in je kopje durft te hangen. Zeker niet. Sterker nog, dat doe ik af en toe ook nog steeds en ik vind het nog steeds prima. Maar ik weet nu ook hoe het ook anders kan en kan daar enorm van genieten. Dat stukje wil ik je meegeven.

Je gaat ervaren wat water, temperatuur en trektijd met de smaak van thee doen en ik vertel je hoe het kan dat groene thee soms bitter is. Ik leer ik je welke theeklassen er zijn en ik laat je de Chinese ‘gong fu cha’ zetmethode zien. Natuurlijk ga je verschillende soorten thee proeven, waaronder beroemdste theeën ter wereld. Daarnaast ga je zelf aan de slag met thee zetten, het is immers een ‘work’shop :-).

De duur van de workshop is ca. 3 uur.

Stel je eigen groep samen
Prijs van de workshop; vanaf € 32,50 p.p.

Heb je zelf een groepje van 6 tot 9 personen? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum en tijd. Locatie is Schiedam. Wil je dit liever anders of met meer mensen? Dat is zeker bespreekbaar. Hou dan wel rekening met extra kosten. Ook die bespreken we vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Via de groene knop naast de foto kom je bij het formulier om contact op te nemen over de workshop.

Geen eigen groep?
Prijs van de workshop is € 32,50 p.p.

Lukt het niet om een eigen groepje bij elkaar te krijgen voor deze workshop? Je kan op verschillende momenten aansluiten bij deze theeworkshop in Schiedam. In het najaar worden er nieuwe data gepland hiervoor. Een andere workshop volgen? Kijk eens bij de ijsthee workshop. Hou deze pagina of instagram in de gaten, om op de hoogte te blijven alle data.

Annuleren
Hoe vervelend ook, soms moet je annuleren. Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk, maar uiterlijk 8 dagen van te voren. Dat is namelijk ook de termijn die ik hanteer om aan deelnemers definitief te laten weten of een workshop doorgaat of niet. Hierna is annulering niet meer mogelijk en je betaalt 100% van de kosten. Kijk voor alle voorwaarden voor de workshop op de pagina ‘voorwaarden workshops (consument)‘.