Over Tea to Love

Waar vind je de thee van Tea to Love?

Naast dat je kan shoppen in de webshop van Tea to Love, kan je ook in een aantal fysieke winkels terecht voor een selectie van het assortiment van Tea to Love:

*Bakkerij het Westen (alleen thee)
Sint Liduinastraat 49b, Schiedam

Waar drink je de thee van Tea to Love?

Tea to Love heeft een leuke samenwerking met Diana’s Creaties in Vlaardingen. Bij een workshop van Diana krijg je lekkere thee bij het bakken en bij de thee workshop van mij, krijg je iets lekkers van Diana’s Creaties.

De mooiste bril of de meest sfeervolle openhaard uitzoeken? Bij Tempel Optiek Schiedam en Daniëls Openhaarden in Rotterdam doe je dat onder het genot van een heerlijke kop thee van Tea to Love.

Op zoek naar een geweldige plek om te lunchen in het weekend?  Ga dan naar POST Schiedam. Kan je meteen genieten van een lekkere kop thee ;-).

Nóg zo’n goede lunchplek… De Kantine in Zwijndrecht. Een mooie lunchroom met heerlijke broodjes, specials en high tea mogelijkheden. Én met de thee van Tea to Love op de kaart… wat wil je nou nog meer?!

Op zoek naar rust in je hoofd? Orde brengen in je veel te drukke leven? Met een lekkere kop thee van Tea to Love in je hand, helpt psycholoog Sietske Blok je op een praktische manier op weg. 

Tea to Love te koop bij bakkerij 't Westen
Bakkerij 't Westen